persbericht 25-04-2003

"Terug op het oude nest"

13 september 1996 begon Star Services Consultancy zijn beveiligingsactiviteiten te structureren en was deze organisatie een van de eerste bedrijven die door het Ministerie van Justitie erkenning kreeg.

Op 28 mei 2003 hoopt de nieuwe generatie gastheren
op Spui 27 (ASTA) te mogen verwelkomen, uiteraard onder bezielende leiding van de grondleggers van
Star Services Consultancy Lydia en Jake Hampel.

ASTA zal meerdere dagen in de week geopend zijn. Met een gevarieerd programma worden verschillende doelgroepen voorzien van muziek en entertainment. De hoofddoelgroep van ASTA bestaat uit trendy jongeren tussen 21 en 35 jaar die houden van uitgaansdiversiteit en kwaliteit.

Op dinsdagen presenteert ASTA 'Double M'. Deze karakteristieke clubavond omarmt het 'underground gevoel' en kent een trouwe groep volgelingen.

Op donderdagavond mikt ASTA op studenten. Met een aangepast product-, prijs- en muziekbeleid moet daarmee het uitgaansleven voor de Haagse student een stuk aantrekkelijker worden.
De vrijdagen van ASTA worden gevarieerd ingevuld: eigen evenementen met bekende nationale en internationale topdeejays, dance classics parties en andere concepten worden dan afgewisseld door evenementen van externe feestorganisaties.
Op zaterdagen keert de clubavond van het oude ASTA terug; 'Astatic'. Deze avond wordt gekenmerkt door vooraanstaande techno- en clubdeejays, gecomplementeerd met kunstzinnig entertainment, visual artists en progressieve decoraties. Verdere invulling van de programmering zal in een later stadium bekend worden gemaakt.